free offline web site design softwareQuinta Post-Theeuwes

Quinta kwam in 2014 aan boord, toen zij na lange tijd werkzaam te zijn geweest als beleidsmedewerker Communicatie en Strategie een nieuwe uitdaging zocht. Ithaca kon haar organiserend vermogen, vaardigheid met teksten en enthousiasme goed gebruiken en sindsdien werkt Quinta als projectmanager aan diverse projecten. 


Quinta studeerde HBO Journalistiek in Tilburg waarna ze in 2006 haar master Media en Journalistiek afrondde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als beleidsmedewerker van een grote branche-organisatie heeft zij zich ontwikkeld als een zelfstandige kracht die naast haar werk voor Ithaca tevens werkzaam is als freelance fotograaf voor Qpictures en als mede-eigenaar van EduStitch. 


EduStitch is opgericht om medici de mogelijkheid te bieden zich bij te scholen op het gebied van ‘hechten’: zowel huisartsen, verloskundigen, dierenartsen en verpleegkundigen als studenten geneeskunde weten de opleidingen van EduStitch te vinden. Quinta richt zich binnen EduStitch vooral op PR, communicatie en het organiseren van cursussen en bijeenkomsten: vaardigheden die tijdens haar werkzaamheden voor Ithaca perfect van pas komen.Voor meer informatie, zie ook haar LinkedIn profiel.