offline web site maker

Brabant Smart Region of Creativity, DDW

Dutch Design Week 2016 - Brabant Living Lab

In het Brabant Living Lab tijdens de Dutch Design Week van 2016 worden creatieve ideeën gespuid, gekoesterd en uitgewerkt. Het is dé omgeving voor slimme innovaties en veelbelovende oplossingen, ook voor de vraagstukken van morgen. 
In samenwerking met Van Riet Ontwerpers realiseert Ithaca de kubus van Brabant Region of Smart Creativity. Bezoekers worden uitgedaagd om anders te kijken naar naar de wereld om je heen. “Laat je verrassen door optische illusies, vervormende spiegels en onverwachte doorkijkjes. Klim omhoog en kijk eens goed rond. Ontrafel de mysteries van de illusionist, terwijl u uw ogen niet van hem afhoudt. Schuif met ons mega-speelbord en creëer een nieuwe werkelijkheid. Laat je creativiteit de vrije loop.”‘BE READY’ Networking Design Dinner@DDW 2016

Een avond voor dwarskijkers en –denkers, voor mensen uit de werelden van zorg, mobiliteit, sociale veerkracht, erfgoed, cultuur, energie, agrofood, sport, ruimtelijke ontwikkeling en niet te vergeten uit de creatieve industrie. Mensen die nieuwsgierig zijn naar andermans keuken, die buiten de gebaande paden willen treden en graag in samenhang met anderen willen werken om écht een verschil te maken en te komen tot creatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Als onderdeel van de werkzaamheden voor Brabant Smart Region of Creativity is Ithaca de bedenker, vormgever en organisator van een verrassend avondprogramma.